3 stk. faste helgestillinger på 13,62%

Søknadsfrist 31. desember

Stillingsbilde Skjervøy

3 STK FASTE HELGESTILLINGER I 13,62%

Helse- og omsorgsetaten hjemmetjenesten har ledig 3 stk. faste helgestillinger på 13,62% med tiltredelse så raskt som mulig.

Kvalifikasjoner:

hjelpepleier/helsefagarbeider/assistenter.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Selvstendighet og evne til å jobbe tverrfaglig

• Gode kommunikasjonsevner på norsk, både muntlig og skriftlig

• Samarbeidsvillig

• Førerkort for bil

Alle ansatte i Skjervøy kommune skal medvirke til kontinuerlig  forbedring i sitt arbeid gjennom å omsette kommunens verdier i praksis;

• Handlekraftig, Inkluderende, Kompetent og Utviklende

Vi søker derfor deg som:

• Er handlekraftig ved at du har god arbeidskapasitet, er løsningsorientert og fleksibel.

• Er inkluderende ved at du er imøtekommende og har gode samarbeidsevner.

• Er kompetent faglig og at du er nøyaktig, strukturert og kan arbeide selvstendig.

• Er utviklende ved at du har evne til å tilegne deg ny kunnskap og bidrar aktivt ved nødvendige endringer.

Litt om virksomheten:

Skjervøy kommune har et sterkt fokus på at enkeltmennesker skal kunne bo i hjemmet lengst mulig.

Det er en rekke tjenester som hører under vår kommunes helse – og omsorgstjenester. Vi har et Helsesenter med ei aktiv sykestue, sykehjem, skjerma enhet, legekontor og ergo/fysikalsk avdeling i samme bygg.

Hjemmetjeneste har hovedkontor på helsesentret. I 2. etasje på Helsesentret er det 10 omsorgsboliger som hjemmetjenesten yter hjelp til fra morgen til kveld. Vaktrommet til hjemmetjenesten finnes i denne etasjen.

Hjemmetjenesten yter også hjelp i andre tilrettelagte omsorgsboliger og i hjemmet til brukerne.

I personalgruppen til hjemmetjenesten inngår sykepleiere, hjelpepleiere/ helsefagarbeidere, hjemmehjelpere, assistenter og merkantil stilling. I hjemmetjenestens team er kreftsykepleier tilknyttet personalgruppen.

For tiden er arbeidstid i hjemmetjenesten i todelt turnus.

Lønn i henhold til gjeldende tariff.

Flyttegodtgjøring etter eget reglement for fast ansatte.

Kommunen kan være behjelpelig med å skaffe bolig.

Politiattest kreves før tilsetting.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Søknaden må gi opplysninger om:

• CV med oversikt over utdanning og tidligere praksis med bekreftede kopier av vitnemål og attester

• bekreftet godkjent lønnsansiennitet og kompetanse

• telefonnummer og e-postadresse

• eventuelle referanser

Tilsetting vil skje i samsvar med gjeldende lov og avtaleverk. Aktuelle søkere kan bli innkalt til intervju.

Flere opplysninger om stillingen gis av virksomhetsleder for hjemmetjenesten Trond Aardal tlf. 77 77 57 32 E-post: Trond.aardal@skjervoy.kommune.no

Opplysninger om Skjervøy kommune finner man her på hjemmesiden.

• Søknad sendes elektronisk: her

Søknadsfrist: 31.12.2019