Det var ikke bare pølser som hadde lurt seg med i sekken denne gangen, men med tanke på at det var så fint vær tok Eivind med vannski som han skulle kose seg med, Cissel hadde også volleyballnett og badminton med seg. Tidlig på mandag kom Truls og Cissel og hentet oss på Hamneidet. Været var fint og alle hadde med seg ”go-humøret”. Da vi ankom Follesøy, sto allerede to ivrige gutter med navn Lars og Joakim uti havet for å ta en liten svømmetur.

Vi fikk oss på land med hjelp av Per Bjørkestøl, som var med oss på turen. Da hadde allerede Trond Haakon fått fatt i volleyballnettet, vi andre guttene måtte bare hive oss med på å sette det opp. Lagene ble delt inn: Lag1: Dag Tore, Trond Haakon, Jostein og Lars. Lag2: Fredrik, Joakim, Eivind og Cissel. Det hele endte med at Lag2 tapte 2-1 i sett. Taktikken til Lag2 var å fyre opp Trond Haakon, og det virket. Tilslutt var han så forbannet at han ikke brydde seg om spillet, men bare å kaste sand på Fredrik.

Etter dette gikk vi for å finne fram pølser. Det var mange sultne barn rundt bålet som skulle til å grille det de hadde tatt med seg. Men høyest på tronen satt Per Bjørkestøl som hadde to feite og møre pepperbiffer på bålet. Det gikk ikke lang tid før Eivind var laus fra kjettingen vi satt han i og han var rask å hente vannskiene sine. Truls kom fra Uløya med båten og Eivind ble hengende etter med tau og ski på beina. Dag Tore og Lars fikk også prøve, men det gikk ikke så bra.
Alt i alt var det en fin tur, kanskje litt varmt. Men jeg tror jentene likte det, for de solte seg.