elevråd_300x225

 Rikke Isaksen – Rikke går i 5b og er elevrådsrepresentant for klassen sin. Hun er opptatt av å tegne og male. Ikke så rart ettersom hun ønsker å bli kunstner og designer! Hun håper at området rundt skolen skal bli veldig fint etter hvert.

 Markus Henriksen – Markus er vara representant for 7b. Han liker sport, jakt og vil bli flymekaniker! Han har en litt uvanlig uvane….han kjøper alt han ikke har bruk for!

 Frida-Elise Olsen – Frida er leder for elevrådet og går i 6b. Hun liker fotball, turning og hun liker å bestemme! Ellers er hun glad i mat, godteri og brus. Når hun ikke er på skolen ser vi henne ofte rullende med rullesko, og hun er mye sammen med vennene sine. Frida syns det er kjempegøy å være i elevrådet!

 Anne Martine Brox-Antonsen – Anne Martine er vara representant for 5b. Hun liker fotball og hun liker å gå på jakt! Hun bor i SSvn, og liker ikke matematikk L

 Victoria Kjeldsberg – Victoria er hovedrepresentant for 5a, og er nestleder i elevrådet. Det betyr at hun er vikar for lederen når Frida er borte. Hun er født 22.april, interessert i dyr og veldig glad i sjokolade J

 Iril Blæss Paulsen – Iril går i 5a og er vara representant. Hun liker drill, turn og sjokolade. Også syns hun at Skjervøy er en fin plass!

 Mathilde Nilsen – Mathilde er hovedrepresentant for 6a. Hun bor i Spellemannsdalen og har hytte i Årvik. Hun er glad i fotball, smågodt og katten sin Pusi.

 Marius S Karlsen – Marius er vara representant for 7a. Han liker spilling, ekstremsport og han spiller el-gitar. Også elsker han brus!

 Odin Skallebø – Odin skal sørge for at det er gøy på møtene til elevrådet J. Han er hovedrepresentant for 7b. Han liker å gå på ski, å skyte og gå på jakt, og han samler på plastposer!!!

 Hannah Sigrid Larsen – Hannah er hovedrepresentant for 7a. Hun er også sektretær i elevrådet. Hun er glad for at hun er representant fordi hun vil være med og bestemme. Hannah er interessert i fotball, dans og sang. Hun er opptatt av at Skjervøy skal være en bra plass og at innbyggerne skal trives her.

 

 Gudjon Thorisson – Gudjon er vara for 6b. Han ble født i 200 på Island og han liker gitar J

 Elisabeth Brox-Antonsen – Elisabeth er lærer i elevrådet. Hun syns elevråd er gøy, og det er flott når elevene er med å bestemme og deltar i diskusjoner.  Når hun ikke er på jobb liker hun å være på tur i fjæra, strikke, og farte på besøk!