Grunnlovsjubileum

1. - 7. klasse

Torsdag 8. mai markerte barneskolen grunnlovsjubileet. Dette gjorde de ved å gå i tog fra skolen og ned til Seppolaparken. Der hadde de ei festforestilling. Det var mye publikum tilstede.

Togoppstilling_400x300

Tog

Med drill og korps i front skulle vi gå i tog ned til Seppolaparken. Her har alle stilt opp og gjør seg klar til å begynne å gå! Med sol på himmelen, musikk, drill og masse feststemte elever, ble dette et ordentlig festtog.

Oppstilling_400x300

Seppolaparken

I seppolaparken stilte alle opp. Her stod vi under hele forestilingen. En og en klasse gikk frem og hadde sitt innslag for de mange oppmøtte. Forestillingen begynte presis kl. 18.14. Etter planen skulle vi være ferdig kl. 19.05, men vi ble ferdig noen minutter før.

Ordfører_300x400

Orføreren åpnet forestilingen

Forestilingen ble godt ledet av Eva Sakka og Anne Martine Brox-Antonsen. Selve åpningen av forestillingen var det ordføreren som tok seg av.

Osang_400x300

Sang av 1. klasse

1. klasse vartet opp med fin sang. De sang "Lisa gikk til skolen" til stor glede for publikum.

Ocassandra_300x400

5. klasse forteller om grunnloven

Tre jenter i 5. klasse leste opp fakta om Norges lover og om sanger i forbindelese med 17. mai og grunnloven.

Odans_400x300

Dans

7. klasse vartet opp med en flott danseforestiling. Tema var selvfølgelig Norges grunnlov.

7. klasse hadde salg av vafler, kaker, saft og kaffe under forestillingen. Så forholdene lå til rette for en fin kveld. Elever og lærere gikk fornøyd hjem etter forestillingen og vi både håper og tror at publikum gikk hjem med samme følelse.

2014-05-19 Hans Petter Småli