Problemløsning_300x225

Problemløsning

 Elevene ble blandet på tvers av klassene. I løpet av dagen skulle alle gruppene innom 3 ulike aktiviteter. 

En post var problemløsning. Her skulle elevene løse ulike problemer. På bildet ser vi elever jobber med å sette sammen klosser til ulike figurer. De fikk også tegneoppgaver og muntlige problemstillinger. Innsatsen var god og de fleste problemer ble løst.

Klipp klapp 1_300x225

Spill

 En post var spill. Her kunne eleven spille ulike spill hvor man bruker tall og regning. På bildet ser vi elever spille "Klipp klapp".

Kinesisk egg_300x225

Kinesisk egg

 Kinesisk egg var en populær post. Her skulle elevene farge geometriske figurer, klippe dem ut og sette dem sammen til ulike figurer. God innsats ga fine resultater.

førstemann til 30_300x225

Førstemann til 30

 Denne stasjonen var ute. Eleven ble delt i små grupper. Sammen skulle de løse matematiske oppgaver. Poenget var å bli raskest ferdig med 30 oppgaver. Terningkast avgjorde hvilke opgaver de skulle gå til. Med litt flaks på terning og felles innsats løste elvene alle oppgavene.

Vaffelgruppe_300x225

Felles avslutning

 6 elever fra fra 3. klasse og 6 elever fra 4. klasse hadde som oppgave å lage en felles avslutning for alle. De måtte dekke bord, blande saft, lage røre og steke lapper. Det var en stor jobb, da det var 125 elever som skulle være med på avslutningen. Gruppa jobbet godt og sørget for at alle fikk en fin avslutning på dagen.