Etter en kamp preget av mye vær og avgjort seriemesterskap, klarte til siste Skjervøy å sørge for å holde seg ubeseiret gjennom hele sesongen 2013.

Kampen startet nemlig trått for de blåhvite. Kvaløya tok ledelsen etter en knapt kvarter. Skjervøy utlignet, men med kraftig vind i ryggen og regn i bøtter, tok gjestene igjen ledelsen.

Like før pause svarte imidlertid vertene, og utlignet slik at man gikk til pause med 2-2.

I andre omgang var det et helt annet Skjervøylag som kom på banen. Tilbake var farten og agressiviten, og SIK ga seg ikke før det sto 5-2.

Norges beste

Etter kampen var det markering av seriemesterskap og opprykk. Pokal og medaljer ble delt ut, og kaptein Kim Fredrik Johansen kunne sprette champagnen, alt mens publikum salutterte mesterne ettertrykkelig.

Skjervøy endte sesongen ubeseiret, og med en målprotokoll på på 103 plussmål.

Før kampen hadde seriemesteren høyst imponerende 2,90 poeng i gjennomsnitt på 21 kamper. De blå/hvite scorer nest mest og slipper inn nest færrest baller i eget nett. Laget har den beste målforskjellen med 103 plussmål. Skjervøy og Hardhaus er de to eneste lagene på nivå en som er ubeseiret i obligatorisk sammenheng.

BEST: SIK gikk av banen med 103 plussmål i protokollen, og ubeseiret gjennom hele sesongen 2013. Foto: Kjetil Nielsen Skog