Plantedag

1. - 7. klasse

Onsdag 3. juni var det tid for plantedag!

EllinorKristin_400x300

Mye arbeid i forkant

Onsdag 3. juni var det klart for Skjervøy barneskole sin årlige plantedag.Denne dagen selges det masse planter til Skjervøys befolkning. Det er mye arbeid som er gjor i forkant før en slik dag. Ellinor Strøm og Kristin Winther har sammen med elevene lagt ned masse arbeid i skolens drivhus.

Bæreplanter_400x300

5. klasse selger planter

På selve plantedagen er det 5. klasse som står for selve salget. De har en hektisk dag. Alt av planter må bæres ned fra drivhuset til skolegården. I tillegg må de ha elever som står i blomsterbodene og selger.

Lapper_400x300

6. klasse arrangerer kafe

6. klasse har ansvar for å arrangere kafe. Kafeen er utendørs. Tradisjon tro skal det selges lapper, saft og kaffe.I år var det også bananpannekaker på menyen!

Svamp_400x300

7. klasse står for ulike aktiviteter

Det er 7. klasse som ordner med aktiviteter. Mens plantesalget pågår, skal det være muligheter for å delta på ulike aktiviteter. Det ble arrangert "Skjervøys talenter", spikerkonkurranse, steilekonkuranse, gjettekonkonkurranser og mye mer!

Massefolk_400x300

Godt oppmøte

Det var mye folk som møtte opp på dagen og det var rimelig fullt på skoleplassen. Det så ut til at alle hadde det bra. Vi både håper og tror at kjøpere og selgere var fornøyd med dagen! 

2015-06-05 Hans Petter Småli