Aking med snøsprut_400x300

Når skolen har vinteraktivitetsdag kan elevene stille med hva de vil av utstyr. Oppe på idrettsplassen er skiløyper, akebakker og skøytebane tilgjengelig. Det ble tent bål og skolen stod for grillmaten denne dagen. Her ser vi to i full fart på akebrett.

Løpende jenter_400x300

Mens noen akte, var andre fornøyd med bare å springe litt rundt. Humøret var upåklagelig hos både elever og lærere. En slik solkskinnsdag, hvor alle kan være i lag og gjøre hva de vil, gjør noe med humøret.

Sander på skøyter_400x533

Skøytebua var åpen denne dagen. Det var bra, det er fint å kunne sitte inne når man skal skifte til skøyter. Ute på på isen var det folk hele dagen, store og små. De som ønsket kunne gå mellom kjegler, andre kunne kose seg til musikken som ble spilt over stereoanlegget. Det ryktes at enkelte elver gikk 30 runder - det er 10000 meter. Her ser vi en av skøyteløperne!

Høyt svev!_400x300

Mange elever hadde med ski av ulike varianter. Mange av dem var i bakken og hoppet. Andre gikk tur i skiløypa, enkelte gikk tur opp til Trollet. Det var fint skiføre denne dagen. Noen gikk faktisk til Trollet med slalomski/trikseski!

Høytsvev2_400x300

Det var stor fart i bakken og mange høye svev. Det er en frisk gjeng som setter utfor når Skjervøy barneskole er på tur. Som sagt var det veldig godt humør denne dagen og både elever og lærere strålte omkapp med sola. Vi håper på en ny vinteraktivitetsdag neste år.