Isleggingen skjer av frivillige som brenner for skøytesporten og de jobber med isen straks kulden setter inn. Klubben drives av få ildsjeler som gjør alt for at denne flotte uteaktiviteten skal kunne drives på Skjervøy. Når isen er lagt - blir det straks aktivitet.  

Skøyteklubben planlegger i år skøyteskole, tirsdagsløp og selvfølgelig trening for unge og voksne som vil utfolde seg på glattisen. Når vi har tirsdagsløp er det kafé i klubbhuset. Her kan du sitte inne, god og varm, i et flott klubbhus med andre i skøytemiljøet. Vi ønsker derfor at mange foreldre, besteforeldre og andre til å komme opp når vi arrangerer tirsdagsløp. Dette vil skape et enda bedre skøytemiljø og den sosiale biten er vel så viktig som skøyteaktiviteten.  

Vi har 4 gode unge skøyteløpere som har trent regelmessig denne høsten og vi regner med å se de høyt på resultatlistene i skøyteløp rundt om i skøytekretsen. I fjor var det lite eller ingen ishockeyaktivitet på skøyteanlegget. Dette skal vi gjøre noe med denne sesongen. 

Ishockeybanen blir åpen hele vinteren når værforholdene tillater det. Er du medlem av klubben låner du alt av utstyr du trenger til aktivitetene vederlagsfritt av oss. Ikke medlemmer betaler kun kr. 20 for skøyteleie. Vi gjør dette fordi vi ønsker stor aktivitet på det flotte skøyteanlegget. I helgene skal vi prøve å holde klubbhuset åpent og kanskje vi får i gang kafédrift i helgene. 

For å få til dette trenger vi flere som er villig til å stille opp for skøyteklubben. Klare vi å få til dette så blir det en flott skøytesesong i møte. Vi sees på glattisen. 

 

Dagfinn Thomassen
Leder