Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Snarveier

Oppdatert status 27.nov angående smitte på Skjervøy tettsted

43 personer ble testet i dag med hurtigtest og PCR test. Av disse hadde 2 personer positiv hurtigtest. Disse følges opp av lege og eventuelle nærkontakter får muligheter til å teste seg i morgen. Kommuneovelegen takker for at så mange på Skjervøy tar dette på alvor og tester seg. Det er viktig for å hindre videre smittespredning.

Det kan bli aktuelt å utvide tidspunktet for testing i morgen søndag. Dette vil vi informere om på hjemmesiden og Facebook.

27.nov: Nye smittetilfeller - testing lørdag og søndag

Det er to bekreftede koronatilfeller på Skjervøy. Smittetilfellene har hatt mange nærkontakter. Legekontoret holdes derfor åpent for testing i dag (lørdag 27.11.21) fra 16.00-17.00 og søndag (28.11.21) fra 14.00 til 15.00. 

17.september: Statusoppdatering angående smitteutbrudd

Det er en person som har fått påvist korona med ordinær test (PCR). Denne har ikke sammenheng med smitteutbruddet i Eidekroken barnehage.

Det er tatt 41 hurtigtester i dag og ingen av de var positiv. I tillegg er det testet mange med PCR tester og her venter vi svar utover helgen.  

Pressemelding angående mulig smitteutbrudd

Personer som har deltatt på arrangement på Skjervøy lørdag 11. september, har via hurtigtester fått påvist korona.  Kommunen går nå ut med oppfordring om at alle som har vært på arrangementet Kaien AfterRun 2021 om å teste seg. De som har deltatt på arrangementer på Skjervøy og som har symtomer må ha lav terskel for å teste seg .De som har symptomer bør foreløpig være isolert fram til de har fått tatt test.

Foreløpig er situasjonen uoversiktlig og kommunen jobber nå med å få oversikt i samarbeid med arrangørene. Mer informasjon kommer.