Det er besluttet at skolene og barnehagene skal gå tilbake til gult nivå fra i dag. Dette gjelder i 14 dager. 

 

Testing:

Ved positive selvtest- Ikke alle trenger å få den bekreftet med PCR test (Test på teststasjonen). Dette gjelder de som har tatt 3.vaksinedose for over 1 uke siden, eller har 2 vaksinedoser og gjennomgått Covid for under 3 måneder siden. Disse bør ikke ta test på teststasjonen. Endringene blir innført fra 26.januar.

Registering av selvtester:

Folk med positive selvtester skal selv registere inn positivt resultat på selvtest. Kommunen vil ta i bruk Remin, som er det samme systemet vi bruker når man bestiller time for å ta vaksine. Vi vil legge ut informasjon om løsningen så fort dette er på plass. 

Tilgang på selvtester:

Vi har ikke fått tilsendt selvtester etter nyttår. Vi har derfor prioritert beholdningen vi har, til testing i skole og barnehage. Kommunen er lovet at vi skal få tilsendt selvtester ukentlig framover. Vi vil derfor komme i gang med distribusjon av selvtester til øvrig befolkning ved behov, så fort som mulig. Informasjon om dette blir lagt ut i løpet av kort tid.

Regler for karante og isolajon 

Her skjer det stadig endringer. Vi oppdaterer forløpende på vår informasjonsside:  Koronavirus  (røde knappen midt på Hjemmesiden.)