Hva tenker du om å ta fatt på nye arbeidsoppgaver i en liten kommune nordpå?

- Det er en stor stilling i en liten kommune, mye variasjon og ansvar. Ingen dager blir like med alle de forskjellige arbeidsoppgavene jeg har. Det mest spennende blir nok gjennomføringen av stortingsvalget til neste år, det blir en veldig hektisk og lærerik periode.

Hva er ditt førsteinntrykk av Skjervøy kommune som sted?

- Skjervøy kommune er et utrolig vakkert sted. Fjell og sjø på alle kanter, koselige hus og hyggelige folk. Det er deilig at det er gangavstand til alt. I det ene øyeblikket sitter jeg på restaurant ved sjøen og i det neste er jeg på en fjelltopp med storslagen utsikt. Med godværet er det enkelt å markedsføre kommunens skjønnhet. Skal si Snapchat har fått kjørt seg de siste dagene.

Stillingen har de samme ansvarsområder som tidligere, der den viktigste delen av jobben omhandler politikk. I tillegg vil Karstein blant annet fungere som kommunens arkivleder og ha redaktøransvar for kommunens webside og andre informasjonsmedier.

Vi ønsker Karstein hjertelig velkommen til Skjervøy kommune!

Mattis Bårnes gir stafettpinnen videre og går over til ny stilling i Kåfjord kommune.

- Jeg ønsker å takke for to flotte år som arbeidstaker i en spennende og aktiv kommune, som er i stadig utvikling. Særlig ønsker jeg å berømme arbeidsmiljøet på Skjervøy rådhus. Her er det mange dyktige og trivelige folk, noe jeg er sikker på at Karstein også vil få oppleve.