Vi Kirsti Lembricht og Lene Hoel synes det var så fantastisk å se den store givergleden da kaien åpnet dørene for julemiddag i 2014.

Den største gleden er å glede andre.

I år ønsker vi å gjøre denne festen til et gratis tilbud. Vi håper at noen av de som i fjord ville betale en juletallerken, også i år vil gjøre det.

Når det er sakt, så husker vel de fleste det oppstyret som oppstod rundt dette i fjord. Der det endte med at flere følte seg støtt og det skapte et stort ubehag.
Vi har full forståelse for dette, og ønsker absolutt ikke at det skal skje igjen i år. Men vi ønsker et tilbud for alle, uavhengig av om man ser seg råd å betale en juletallerken eller ikke. Skjervøy kommune er for liten til at man kan ha et betalende og et gratis tilbud på julaften.
Så derfor håper vi at alle som vil og kan, vil melde seg på kaiens julebord på julaften.

Samtidig heter det at julen skal handle om barna, det er barnas høytid. I en materialistisk tid hvor gaver og penger har fått høyt fokus, vet vi at det er mange barn og foreldre nært oss som sliter. Det er ikke alle barna som opplever å ha så mange julegaver under juletreet.

Utfra «Handlingsplan mot fattigdom for Skjervøy kommune» vet vi at dette også gjelder oss på Skjervøy.

Dette ønsker vi å gjøre noe med! Det å glede et barn litt ekstra i julen kan bety så mye mer enn man tror. Derfor ønsker vi og samle inn julegaver til de barna som trenger det mest.
Her samarbeider vi med nav. De vil hjelpe oss slik at rett gave kommer til rett hjem.

 

Praktisk informasjon

Påmeldingsfrist for kaiens julebord 16. desember.
Påmelding skjer direkte til Lene: 92613247 eller Kirsti: 45636246.

Ønsker du å betale en julemiddag?
En juletallerken koster 350 kr. Det betales til kontonummer: 47504022842

Ønsker du å gi en gave? Gaven må være ny. Den må merkes med kjønn og alder.
Målgruppen er barn mellom 0-16 år.
Gaven leveres til Kirsti: Eideveien 11. eller Lene: strandveien 138.

 

Som tredje og siste del av prosjektet «gledelig jul til alle» har vi samlet inn penger fra lokalt næringsliv, for å lage matkasser til de som trenger det mest. Matkassene inneholder mye god julemat til en verdi på 950 kr.
For at matkassene skal finne rett hjem har vi samarbeidet med lokalt NAV kontor.
 

En riktig gledelig jul ønskes fra Kirsti og Lene