Ferie for alle er et tilbud Røde Kors gir gratis; vi dekker transport til feriestedet, samt opphold og full pensjon.  Vi har i år fått finansiert sju ferieopphold; to i Reisadalen på Sappen Leirskole og fem opphold på Haraldvollen i Målselv. Etter som søknadsmengden fra familier i 2019 ble så stor at vi ikke fikk plass til mer enn ca. halvparten, har vi i år søkt om å få til ytterligere to opphold. Haraldvollen skal i år feire 50-års jubileum. Under ferieoppholdet der i juni, skal jubileet markeres.

Også i år gjelder Coop-avtalen, det vil si at alle barn som er søkere sammen med sine familier, får Coop-sekk med innhold under oppholdet. I tillegg vil de få dekning av treningsavgift eller medlemskap i en eller annen fritidsaktivitet. Vi håper at mange familier også i år ønsker ferieopphold sammen med oss og våre frivillige! Vedlagt følger søknadsfrister for de enkelte oppholdene, samt generell informasjon. Årets første ferieopphold er i skoleferie 2. – 6.mars – vinterferie på Sappen Leirskole i Reisadalen.

Vi ønsker også i år å invitere til trivelige familieferie-opphold! Vær snill å ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Se invitasjon (klikkbar lenke), samt søknadsskjema PDF document ODT document (klikkbar lenke) til Ferie for alle i 2020. Elektronisk påmeldingsskjema kan også benyttes:

https://k2.korsveien.no/Runtime/Runtime/Form/Feire__For__Alle__Form/