Til Lag- og foreninger i Skjervøy kommune

 

Velkommen til Tilskuddsportalen for Skjervøy kommune! Dere er den andre nye kommunen som skal få prøve den nye versjonen av Tilskuddsportalen, og jeg håper dere blir fornøyde. Vi har laget en instruksjonsvideo om den nye portalen, og den er her: https://share.vidyard.com/watch/F8eCNYgvDKEaDnuqMpoFWN

 

Lag og foreninger

  • Når det gjelder lag og foreninger, så må de også gå til www.tilskuddsportalen.no og kan der søke opp Skjervøy kommune og velge «Lag og foreninger». Når et lag/forening registrerer seg på Tilskuddsportalen, så mottar vår supportavdeling automatisk den forespørselen om tilgang.
  • Vi gir tilgang dersom det er et veldedig lag eller forening, at foreningen er registrert med adresse i kommunen, og at det er et styremedlem eller annen relevant person i foreningen som ber om tilgang. Vi gir tilgang til inntil 3 stk per lag/forening. Dette blir manuelt sjekket og tilgangen blir gitt vanligvis innen en arbeidsdag.
  • Vedlegget kan dere også gjerne sende ut til lag og foreninger i kommunen.

 

 

Vi håper at alt er som det skal, men siden det er en helt ny versjon, så kan det hende at det er noen småting som kanskje ikke her helt på plass. Dersom dere lurer på noe, send en epost eller ring  på 62 52 13 00 eller bruk gjerne support@tilskuddsportalen.no.

 

Lykke til i tilskuddsjakten og jeg håper dere får god nytte av den nye Tilskuddsportalen!

 

Se brosjyre her:

 

Med hilsen Kultur- og undervisningsetaten i Skjervøy kommune