“Jeg hadde hørt om Trainee Nord- Troms fordi de har lærere gjennom programmet her på videregående. Så da jeg hørte om stillingen var jeg rask med å søke, og heldigvis ble jeg valgt til å bli med. Jeg tror dette kommer til å bli et skikkelig spennende år, med nye bekjentskaper og andre spennende opplevelser.” 

Ved siden av jobben studerer hun ledelse, innovasjon og marked på UiT i Tromsø, og har tidligere tatt et årsstudium i digital markedsføring. 

Visjonen hennes med denne stillingen er å få Skjervøy enda mer på kartet, og hjelpe til å bygge opp en sterk og unik merkevare. Hun håper også at arbeidet hennes vil føre til at flere nye flytter til kommunen, og at flere fra kommunen ønsker å komme hjem igjen. 

“Det er så gøy å kunne få komme hjem å gjøre det jeg elsker å holde på med! Jeg håper at vi kan bruke stillingen min til å videreutvikle kommunen som en merkevare, og samtidig hjelpe næringslivet med å tiltrekke seg enda flere kunder.” 

Karlsen sier videre at hun tar gjerne i mot ideer eller ønsker, og også andre henvendelser om digital markedsføring på vilde.karlsen@skjervoy.kommune.no.

 

Du finner kommunen på ulike sosiale medier, så sjekk oss gjerne ut!

Facebook Instagram LinkedIn