Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
23. juni kl. 09:00

Ny hjemmeside

Velkommen til vår nye hjemmeside! Vi ønsker din tilbakemelding, enten det gjelder feil på siden, feil informasjon eller andre tilbakemeldinger.

Les mer... clear

Artikler angående Coronaviruset. Siste oppdatering vil til enhver tid ligge øverst. Annen avgrenset informasjon finner du i venstremenyen.

Viktige telefonnumer

 

Odberg

Informasjon ang testing for corona av barn og unge

De siste ukene har man merket en økning av sykdom hos barn og unge, noe som er forventet etter gjenåpninger og at man er tettere på hverandre. Symptomer som hoste, feber og tett nese er rapportert. Det anbefales at foreldre og foresatte ser an situasjonen et par dager og holder barna hjemme. Om symptomene fremdeles er til stede etter et par dager, rådes det til å ta kontakt med lege for vurdering om det skal testes for Corona.

åpning

Skjervøy rådhus åpent for publikum fra torsdag 11.06.2020

Fra torsdag 11. juni åpnes hoveddøren på Rådhuset for publikum. Åpningstiden er 08:00- 15:00. Vi oppfordrer fremdeles til at det bestilles time hos saksbehandler/ansatt på Rådhuset slik at dere er sikker på at dere får den hjelpen dere trenger når dere kommer på Rådhuset.
 
crowd-reflection-color-toy-1679618

Covid 19 - Informasjon om arrangement på offentlig sted

Vi får noen henvendelser angående arrangement på offentlig sted. Dette gjelder både private arrangement og arrangement i regi av lag, foreninger, menigheter mfl. Nasjonale retningslinjer gjelder, og vi vil her tydeliggjøre rammebetingelsene: